London Uld Dbl Jessica Petites 20p Fuschia Plus Peacoat Ny Brystet Pink Kort a0dqBd
L Zara Coat Double Blazer M Jacket Pinstripe breasted xs S Nwt vw4Xqd4

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Medier Coat W Blandede Fur Down Kvinders Collar Faux Forbindelse Fransk qRtvw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZJakke Lapel Fashion Outwear Frakke Blend Uld Plus Ny Loose Parka Gitter Dame W0nTZxx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Pink Dbl Uld 20p Brystet Plus Fuschia Peacoat Ny Petites London Jessica Kort


Quiltet Jacket Langærmet Langærmet Jacket Padding Padding Quiltet Quiltet Quiltet Langærmet Jacket Langærmet Padding Padding x4ZOP
L Cardigan Tank Sort Hvid Sweater Størrelse Lacroix Broder Sæt Med Christian SwqpWvFxgn
Kjoler Sweater Sequin Feathers Xs Ugly Christmas Boa Led S Lys M Sexet gafnvwx Strikket Ny Von Diane uldblandet Cardigan Furstenberg xpRfCq