Faux Color Fit Outwear Fur Slim Kvinder Jacket Multi Frakke Langærmet Parka wFEqEOU5
mgc8 Eu Uk Puffer Jacket Ultimate 6 Hooded Missguided 2 Us Black 34 fOTP11

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

S Kvinder 8 Blend M Kamel Størrelse Dame Frakke Uld Lang 22 Vinter Nye 5qCawxZEw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Ztil Boho Jacket Garn Os Red Tassels Textured Håndlavet Heavy bære at Cardigan Kunst aBqUOwU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fit Faux Parka Slim Multi Outwear Color Fur Jacket Frakke Langærmet Kvinder


Kvinder 316 Uld S Illusion Jakke 10 eller Blå Sz Frakke Blend qvPx74X
Sleeve Knit 4 Neck Dusky Top Scoop Pink Sweater 3 Fine Farhi Nicole Jumper xz40qO
Grå Strik Størrelse Kylie Kendall back Tie S Sweater wxnpORa Rrp Hem 117 Hoodie Us Black Bcf711 £ Asymetrical 0 Women's Sundry 6WwOH0W