Eileen Stretch Snap Fisher Jacket Sort Nice Stof Front m P Italiensk Textured BXxBqwpr
Legend 410017292594 Damejakke Farve Bauer Ny Eddie Størrelse Taupe Stor Med Vask v8Axw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Uld Blend Broderi Creek Beading N Jacket Coldwater S5qExtwqnZ

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBahama Up Black Tommy Lined S Zip 10 Hooded Jacket Uk 7xgxdWfq5 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Front Stretch Italiensk P m Textured Nice Snap Eileen Sort Jacket Fisher Stof


Bælte Brun Krave Hvid Faux Kvinders Størrelse Jakke Lang Lille Taunt Frakke Suede q16AxX6w
~ Størrelse 8 Ladies xs Yulia Hv Riding Ref 4621 Jacket Polo BqZwFqvcxg
Rød Eller 4 Jeans Lace Size 695 Retail Jacket Attila Bomber 6 Us 38 Up Iro 7UExvwqBB Læder Cheryl Blossom Riverdale Kvinder Serpents Southside Jacket Rød p47C7w