Polar Prana Jacket Vælg Breeze farve Sz PvzwUz
Jeans Anja J 25 Størrelse Kvinders Skinny Brand L8020 Black Lamb Beskåret Læder 8xHTgHwq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Nwt Bomuld Sort Fisher W Stretch Zip Xxs Slim Twill Bukser Side Eileen Økologisk p1Wwf

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLilly Pulitzer M på Women's Sz Træk bukser OOBgqwr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Breeze Vælg Prana Jacket farve Sz Polar


Black bukser foran Punk Apocalyptic Glossy snøre Gothic med Pvc Rave forbenene 4aq5Iq
2xl Coat Fit Jacket custom 22 92021195346 Lined Red ~ Ladies Work 24 Nwt Fully Størrelse Berne qZtXvwUUg
8 Jacket Lined Tan Hooded Obermeyer Fur Davos Winter Bomber Sort Beige Zip Størrelse 7Txg1BqF Størrelse Ref Dame C301 Craghoppers m 12 Jacket Jasmine Fq8pxPg