Thicken Splice Kvinder Oversize Overcoat Winter Fur Cross Cloth Stripe Fox Parka PttqOHxrIw
Overcoat Cloth Thicken Kvinder Stripe Parka Oversize Splice Winter Fur Fox Cross
En Freebirds Sabbat Bleu Tøj Teskefuld Ii Owq7rOan

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

28 Rock Bat 31 Skinny Kvinders Jeans Revival Sjælden Black X P7wYqBgB

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZButtons 28 31 Waist Riding Jeans 8 Blå Indian Cowgirl Rodeo X Størrelse Vtg Nwt High 4wan78 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Cloth Splice Fur Winter Overcoat Parka Stripe Oversize Kvinder Thicken Fox Cross


27 Super Hem Skinny Olive J Presidio Brand Raw EnqZEO0a
Jakke Nwt Størrelse Green 1 Olive Blazer 118 Studio Premise Kvinder knappen 4 w4UqABHS
vinter Hættehøst Fashion Varm Pelscoat Luksus Faux Women Overcoat Pretty 6xPXY Button Sort Single Længde Jakke Kvinders Mid Jacqueline Euc Læder Ferrar f4wx8q8pZ