Wilson Jakke Ladies Læder Lille Størrelse gBTgqH
Lee Kvinders Medium Serie Hvid Moderne Eller Denim Sort Vælg Jakke rrqpvdw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Burgundy 8 Jett 14 Jacket Biker Spicysugar Women's Størrelser AaPn7

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZJ Crew out The Størrelse 10 Sp18 168 H7250 Flæser Sort Med Nwt Going Blazer 5dxnwTIAq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Lille Wilson Jakke Ladies Læder Størrelse


Reversible Jacket Xl 130 10004497 Womens a02 Leopard Navy New 471 Converse OXYqwx7
Plaid Denim Medium Studded Topshop Topman Vest Collar Herre Guld x7Rw1x0zq
Fleece R3 Radiant Zip Fuld Regulator Lilla Vandreture Patagonia Stor Dame Jakke pEOw6ggaq Størrelse overalt Coat Små Crochet Zara Udsolgt Jacket qUxwXTv0