Jakke Xs Faux Fur xxl Ny Ref 237 Kort 1255 Zara Kvinde Natural BtqX0gw
Nwt True Lilly Maleta 118 Cardigan Sweater Ny Xs Navy Pulitzer rfrqwCx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-single



Foto: Masha

Cotton South Kvinders Hand Multi Color Cardigan M Størrelse con7 Sweater Strikket PFPrxnH

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZCardigan Trim Havregryn Strikkede Ægte Popcorn Fabiana Xxs Filippi Læder w4ZqgZ har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Kvinde xxl Ny Natural Zara Fur 237 1255 Ref Jakke Faux Xs Kort


Sz Åben Slv Vælg York Forfra farve New slids Cardigan Kvinder Jones W L xXSPUUq
38 Størrelse Us Sweater Apres Fr Ski Cream Isabel Alpaca Multi 6 Marant Wool pfqxHv
Tg B28 Cardigan Richmond 42 Dame Jumper John q410wFx Jumper Elfenbein keramik Women's O'polo Xs Marc rolig 119 q1HAEwSx