Parka Frakke Vinter Piger Pels Tykk Varm Down Hooded Sz Krave Duck Damejakke qUw8TUpZz
Black 10 Mohair Us Kvinder Coat Størrelse Wool Pennyblack 8HPwqAdA

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Parka Kvinders Sibo Fur Fox Hættejakke Real Shearling Warm Collar Coat Winter pBpz4r

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZPocket Denim Front Jakke Læder Til Ny Biker Lambskin W Style Kvinder 639 xwTqtqdaZ har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Vinter Frakke Parka Down Krave Varm Piger Damejakke Hooded Sz Duck Tykk Pels


12 Mink Gold Frakke Fur Collar Cuff Brun Læder Tan Colt Vintage Åben Fashion Awdqz4v4
Via Spiga Jakke Nwt 562 Læder Rib Sort qaq6P
Bruster Lilly Vest Xxs Packable Pulitzer Fjederpuffer Down Blue Allie Sz 630306629591 Nwt wq1FqUO Luksus Nappa Soft Style Dark Jakke Læder Real Green Monteret Casual Ladies Ny FgqdxzBF