Frakke Beige Kvinders R15 37 Uld Fuldlængde Llama Calw wCX7qzI
Women's Cruciani Cardigan Vg16140 Blue Cruciani Vg16140 Etwtq4FW

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

404113 Xs Ligesom Grey Boys The Sweaters qxv8AHt

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZStrik Brown Marni Mock Sweater Cashmere Neck Beige Uwx157nH8 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Frakke Llama R15 Uld Fuldlængde 37 Calw Beige Kvinders


Xl Udsmyket Marc Langærmet Sort Sweater Mwt Sweater Jacobs Sparkly Top tzwqn7anO
Real Fox Parka Winter Short Overcoat Jacket Outwear Kvinder Warm Pelscoat Thicken 7q475d
Jacket Merino Women's Sz farve Helix Zip Vælg Icebreaker wapgqIxg Kjole Print Sz 874 8157 Nwt S Jakke Zara Jacquard Ref Leopard Frakke OtqYnUF