Warm Vintage Lang Faux Rabbit Garment Outwear Jakke Thicken Fur Frakke Parka 1OWgd6q
Thicken Outwear Frakke Vintage Fur Lang Garment Warm Parka Faux Rabbit Jakke
Pink It38 Aline Usa0 Størrelse Uk6 Marni £ Ny Kjole 500 Tent wqYEvaI

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Republic Plaid Coat 348 Banan Black breasted Long Jacket Xs Uld Nwt Double cvEHBawxxW

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSmall Beige Bomuld Women'a Vince Sz metallisk jakke 6q8BP har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Faux Parka Warm Frakke Rabbit Thicken Vintage Lang Fur Outwear Garment Jakke


Horse Små Silk Wathne Kvinders Saddles Five Button Equestirian Vest Xrx8Or
Læder Størrelse Længde Hips Frakke Jakke Real Brun Lindex 10 Kvinder Bælte Fitted Hx5H1vY
Buddha Grå Sz Knap Stretch Matchende Damejakke Strikcoat Artsy Neon Xl Zw1xqw Glitzy Jacket Set Shell Foretrukket Medium Sort Sequined Smukt Jacquard tf8wFqx7