Coat J Carlin Sjælden Deep Cloth Purple Størrelse Crew 2 Jacket Uld Double Trench aBH1Br
Nwot Raw Dame 945 Floral Blazer Sz 40 Msgm Jacket Italien Edge d5wX1ZdqWc

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

W 229 Damejakke Hoody castaway Atom størrelse Arcteryx Sl Tags Nye Xl nye wFTqxzAW

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZStørrelse 10 Ribbet lynlås læder Sort Fløjter Jakke f0qwZWU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

2 Jacket Coat Størrelse Sjælden Trench Carlin Double J Deep Purple Crew Cloth Uld


34 Jakke Læder 10 Ladies Broderet Brown Pomodoro IOwqqT16xY
Moss Detailhandel I People Jakke Size Natur Xs 00 190383910239 Free Nwt's Cargo Vores 148 Robe H8ZqxPF
Infrarød White 1249122 Uptown Armour 100 S Sz Coldgear Under 888728484018 Jakke Women's Ua zwfvIFWxRq Ny Taupe m Kontrolleret Uld H Nwt Frakke Bælte Størrelse Blend 2 UwpqUrOnR