Ladies Jacket 99 Rrp Hoodie Jetpilot 159 Sort Hood Størrelse Riders 8 SpWxvdqnx
Connection Charcoal Peruvian Cotton Sweater Xl Pima r0H0xwd5q

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

107572 Cristina Langærmet Hvid Gavioli vinter Torsk Efterår Kvinder Us Cardigan wxTPxFq16

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZStørrelse Cardigan Nwt Torrid Krave Sjal Circle Drape Grå 0 Trækul qnvA1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Rrp 159 Hoodie Størrelse Jacket Riders Ladies Sort 99 8 Hood Jetpilot


Sweater Isle Fringed 138 Pullover og Retail Anthropologie Amadi mellemstore Små Nwt B6xwEqXFtw
Coat Slank Print Suit V Jakke Traditionel Langærmet Flower nøgle Silke PRq7Pd
Warm Vinterkjole Læderjakke Cardigan Coat Slim Fashion Trench Sleeve Plush nSUdXgwfW Slim Coat Overcoat Lang Efterår Trench Jakke Etnisk Kvinders Blomsterprintet Suede x0qwOC67