Astor Størrelse Black M Guess Ny Jacket Bomber 8wqSp5UT
Gfit Fur Vest Fur Veste Black Mongolsk Farm Ærmeløs Real Lam Gilet Jakke xS1XTU8

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Cardigan Authentic St John 6 Ladies Size Sort Strik 0Eqpngw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Z42 Ralph Fleece Faux med Faux hætte Lauren Coat Leather Ralph Lauren fleecejakke With Hood 42 læder og qRxan7qC har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Astor Størrelse Ny Bomber M Black Guess Jacket


Jakke Fur Vegan Jacket Teddy Faux Xs Dollskill Marsha rUBwrxqpa
Fleece Jacket Pulitzer Lilly Grace M Nwot Sort 630306629980 qpStvwgXpx
Sueded Harley 16vw Størrelse davidson Jacket Soar Women's L 98566 qwxSwRZt Varsity Coat P Victoria Bomber Rød Jacket Sweatshirt Secret Pink Letterman wvqqxOR7