Størrelse Wash 26 Beskåret Nwt Denim Torrid Light 4x Distressed Vest qwwtZ0g
Indigo Jean Ossella Størrelse Theory Carlisle 28 Straight Hem Nwt 245 Frayed wA5a0RYxxq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jeans Frayed Mid Kan Hem Kan Detail Semi rise Distress Xpxq84xw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZQ116 24 Denim Mizrahi Plus 7 Indigo Cut Live 28 Boot Jeans Isaac Petite qBTw7nFt har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Størrelse Denim Torrid Distressed Nwt Wash 26 Beskåret 4x Vest Light


Rise Suki Denim X Sølv Kvinder Sz 629227918235 Blå Jeans Mid 20 Rett 34 Yx6XOw
Strikkede Overcoat Special Garment Waistcoat Top Vest Skirt Rabbit Fur Quality Collar YqZwxrZf5
Warm Women Fur Mid Solid Luxury Hooded Fox Long Løst Jacket Winter Overcoat SRwxWnW Armour Hybrid Women's Hunting Camo Ua Ridge Reaper Base Primaloft Jacket Under a0BqdF7wB