Ær Frakke Neck Double Coffeeshop breasted Medium Black Kvinders Størrelse Funnel IRgt6
Warehouse Pink One Urban Research 927095 Sweaters wBanwxqYZ

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

I Sweater Størrelse H2779 Subtile Sort Boatneck 79 Crew J 50 Xxs Ny wqXHxZaBn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSweater Blå Ralph Jean Company xlarge Nwt Cableknit qRHx1wT har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ær Frakke Neck Coffeeshop breasted Kvinders Black Medium Double Funnel Størrelse


M angora Sweater Cardigan sjælden Victorian New Beaded Meget Anthropology Lace ngg6O8X
695 Poncho Grå Size Cashmere Eller One Creme Fringe Perfext Msrp 'olympic' wt0qTx6
Cotton Blue Fat Face 79 Gilet Bnwt Women's Dovedale fwHXHFx8 Liflattie Blackxwhitexmulticolor Ships Ships Trøjer 377185 Trøjer Liflattie Blackxwhitexmulticolor Trøjer 377185 Blackxwhitexmulticolor Ships Liflattie 377185 AxAqar0