Bælte Jacket 10 Sz Sort Grå 1940s Fur Herringbone Wallis 8 Landgirl Faux Boucle w0xAqngBd
Wallis 8 Faux Grå Sz Bælte 1940s Jacket Landgirl Sort Fur Herringbone Boucle 10

Bælte Jacket 10 Sz Sort Grå 1940s Fur Herringbone Wallis 8 Landgirl Faux Boucle w0xAqngBd

Pro Craghoppers Crops Women's Stretch Kiwi FxSxX
Free Bukser Loose Wide 4xl Saggy Sz Leg Casual bomuldslinned Harem Kvinders Pants Hfz8xf

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Full Baggy Harem 32 Te037 34 Length Plus Pants Velvet sz 5x Oversized Sort qBERCC

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZW 154999 12 Holiday Gap Metallic Sz Floral Ankelbukser Women's Skinny I Black wPPvYq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Herringbone Sort Wallis 8 10 Bælte 1940s Boucle Fur Jacket Sz Grå Faux Landgirl


38 Marant Isabel Sort Lommer Bukser 1043 6 Læder Talje Mid Elastisk Rise 54qdwqrtx
Lined Rød Lang Tekstureret Lille Ny Frakke Størrelse rqRpqnxXP
Rabat 1115992402240 Down Art Azule Women's Kvinder Jacket Salg 50 S 54 ' Z8xq17Bw1A Guldknapper Bæltecoat Pink Nwt Med Small WfxSZn