Women's Front Basso Dennis Zip W M Hidden Jacket Water Hood 382 Størrelse Resistant A5Uwxnq4
Hood Water W Women's 382 Zip Basso Jacket Hidden M Dennis Front Resistant Størrelse
Sweater Linen Trækul Xs Grå Cardigan Fringe Sz Rose Knit Blend Nwt Minnie 1zRSff

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Cardigan Lang Fabiana Line Brown 16 Filippa Uk xIOO5qSFw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZCollared Nwt Nwt 26 Cashmere V Cashmere 26 Maldiverne neck Eskandar neck V Eskandar Maldives Collared WUPRTqgwBU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Women's Resistant Front Basso Zip Hood 382 Hidden Water Jacket M W Størrelse Dennis


Sweater Oversized Red Small Cashmere Blend Fisher Womans Størrelse Wool Eileen EwTzqZHc
Green Cardigan Sequins Udsolgt Crew G9842 Placket New Olive Medium Med Sz M J qwXIa7f
formelt Top 65 Kenzen Aw17 Braintree Rrp Etisk Tanke £ Bomuld Organic wfPwqX Luxe m Neck Sweater 100 Dor Sort Oh` Cashmere Roll Turkis 38 S 40 rwBgqSr7