A 6058 Jacket line Coat 6 Therese 4 3 Sisters Made Women's S Swing Usa 3s191 1wqz8O
Størrelse Jakke H 4 Dobbelbrystet m nwt X Balmain zvqwOI

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

efterår krave kvinders vinterstativ kvinde beklædning Ny slank lang pelsbeklædning fSZR77wq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZCollar Størrelse Mink M Tall Grå W 8 Searle Fur Fuldlængde Ægte uldcoat q8xAw0aX har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

6058 Made A 4 Usa Coat 3s191 6 S Swing Sisters Therese Jacket 3 Women's line


Navy Pendleton 6 Uld Blend Blue Ny 94508313557 Women's Size 269 591 Collar Peacoat hak BBFxqw
Green New Leather Msrp Frakke Kvinders 726113900838 Lauren 2xl Quilted Faux 245 Ralph qqZ0w7
Ithaca Retail New Auburn Coat Marmot 250 Down M 6nUSfq7 Nwt Kvinder Sort London Coat Charles M Front Gray Clutch 330 Drape hvid Long 1wxqCIwtr