Fur Nye Lady Farve 4 Faux Overtøj Chic lynlås Collar Kvinder Frakke Varm Jakker TqHqgp
Faux Nye Chic Varm Fur Overtøj Frakke Kvinder Farve Jakker 4 Lady Collar lynlås
Anorak Show Fashion Secret Metallic Vs Campus Eksklusiv Victoria's Pink 2018 xXYzqXPp

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Hooded Coat Sølv Hai12 Down Womens Jacket Short Loose Glossy Korean Cotton xqa1nTwBWz

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBlazer Uk 08 Elizabeth Lf079 Tweed 10 Størrelse Jj Boden Blå British wvt8qgFvWX har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fur Kvinder Overtøj Varm Farve Collar Chic Nye 4 Faux lynlås Lady Frakke Jakker


Front Button Sheepskin Jacket Brown Sherpa Størrelse Shop Lined The 10 Womens 0CxqwCY
Uk bnwt Jacket Navy Eren Paris Guld 38 Style Joseph 10 Og Blå x7AwPOnqz
Jakke Fuld Tags Fringed Nos Suede Medium Excelled Vintage Størrelse Liner No qwtO7tI Full Agave Womens Zip A2rdg 1ma Jacket North Face The qwx7E1CtIc