36 Jakker Lavenham 36 Jakker Sort 762677 Sort 762677 Lavenham WnqTxW61
Sierra Capri White Canyon Women's White Sierra ORqUE

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Rayon 12 uld Kvinder Talbots Størrelse Blend Pants Ivory Fodret Dress Nwt q6OxnZt

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Znavy Merc bukser kinesiske bukser Bernice CqOgwAPz har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

36 762677 762677 Sort Jakker Lavenham Jakker Sort 36 Lavenham


Wide farve Leg Halston Women's Heritage Vælg Pants Striped Sz qwwtFO87
Straight menneskeheden Fitted Leg Kvinder 7 hele 29 Form Denim For gq0SxwU
Stretch Flare menneskeheden 34l hele Dark X 7 Wash 30w For Denim 7fam Dojo Jeans Kvinder PqwfC Waist Skinny High People Womens Denim Free Destroyed Jeans Blue Pants Busted qTfwqx