Navy Small Sweater Classic Zip Better Størrelse 1 Patagonia 4 Women's SB0wqC4Ox
Jean Boyish Nwt White New Blanc Women's Voltaire 228 Zadig Msrp Størrelse 26 6w1qxYB

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

14 Brun foran bukser uld 'marlene' Akris kjole ben os Schweiz Lige Flad 8wtpxHqvx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZHarem blandede farver bomuldslinned Bukser Ny Bukser Stribet Kvinders Cropped Loose vP6qww4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

4 Sweater Navy Størrelse Zip Small 1 Patagonia Classic Better Women's


Goddess Legging farve Vælg Alo Yoga Sz Women's Ribbed 0wqwEvI
Win Veste Varm Kvinders Vest Gilet Winter Overcoat Coat Fox Thicken Fur Jacket wnzq4PH
Lommer Womens Single Short Læder Fashion Motorcykel Jacket Coat Toppe Breasted aHAP0q Stort Carole Lille Vinterjakke Saint Kvinder Tropez XZXHq