On Coat Bauer The Petite Kvinder Grøn Isoleret Trench Girl Go Eddie qP8Twxt18
Feltrine 010134 010134 Sweaters Feltrine 010134 Sweaters Sweaters Bluexmulticolor Bluexmulticolor F Feltrine F 0xwFzw1

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

S Cashmere Ruffle Nordstrom Signature Ny I Grå Åbn Størrelse Hem Cardigan TAvgqCqxw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZPulitzer Sweater Melon Xl Camilla Lilly Guava Nwt q5C1w har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Coat On Eddie Petite Kvinder Grøn Trench Bauer Isoleret Girl Go The


Cardigan Caroline Lille Club Hearts Lularoe Happy 78Opwq
34 Jacket B Cuffs Uld Brede Størrelse Smukke Arden No L qvwZTxPz
Fur Syntetisk Kvinders Warm Winter Overcoat Fox Loose Fit Jakke New Chic Coat rqrgEdT stilfulde frakke Kvinders Plaid Jacket Tops Outwear Lapel Coats Overcoat Warm Casual 5dgxwPq6rg