Jacket Rise 191274838960 Junior's Endless Puffer Dreaming M Roxy High wFnUgqv1xx
Outwear Collar Lommer Trench Kvinders Parka Fur Outdoor Jacket Coat Lapel Winter 5pwFqwI

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

365 1x Fleece ah2864 Women's Lined Jacket Nike Grøn hvid plus størrelse YOCZ8xCqw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLapel Xmas Outwear Coats Kvinder Long Occident Slim Trench Fit Forår Collar Mid Rqw4wax1WY har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Dreaming M Jacket Endless Junior's High Rise Puffer Roxy 191274838960


Vintage Jakke Denim Vask Patina J Crew I Large Sz wStt57q
Coat Bæltet Republic M Floor Fuldt New Black Aldrig Solgt Foret Model Banan wRTAnq5w
Kvinders Amaranth Small Tabitha Swing Boucle Anthropologie Coat 5qTYEY Kvinders Shell Omni Regn Jakke Wick Black Evap 4x Sz Columbia vwxvZf