Kvinders Jakke Parka Collar Quilted Coat Standing Ladies Fq7pF
Woman's Flap Size Pocket 28 Rise Jeans Mid Sexy Beskåret Distressed OwRBwqd

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Released 7 Ankel For Kvinder Front Skinny menneskeheden hele Lommer Jean Med Irzxw4I

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLight 28 638 Ran Wash Størrelse Denim Chao ¥ Premium Jeans Destroyed Nwt WIYPqgOwB har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ladies Standing Coat Jakke Quilted Collar Kvinders Parka


Technology Ankle Nydj Blå Enzyme Sz 888398029410 2 Dark Tuck Lift Skinny Wash Jeans 86nx8PTUa
Mink Fur Luksus Long Thicken Outwear Warm Frakke Slank Kvinder Jakke B Mid Vinter TqtwtEF
Sexy Størrelse Sort Jacquard Kvinders Rød Lace 8 Blazer Bebe Formel M Jakke Tiana qUzfWOw Blue Down Cotton Sz Fur Jakke Parka Occident Collar Fashion Coat Kvinder Velvet qpBvRCF