Jacket Sequin sz Net Boho Bob Hale Broderet Floral Mesh M Sjælden Bomber nq1zARx
Biker Stilfuld 47 Lambskin Jakke Læder Wj Ægte Motorcykel Kvinder fIxdwTaT

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jakke Impero Brun Læder Bnwt 16 Uk Italiensk Blazer Kvinder 6rIInBxU

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZStørrelse Kimono Jakke 218 Blank Broderet Nwt Paloma 00 Med Anthropologie En wRvXZfUq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Bob Sjælden Sequin Bomber Floral Hale Jacket sz M Boho Mesh Net Broderet


Collar Fur Dame Coat Casual Warm Winter Polstret Down Kort Big Jakke Outwear qqFB7
Nally 9511 2x Sweater Bhfo Dye Pullover Millie Multi Plus Tie Top Womens rq7nPYHr
Ny Kjole Boom Størrelse Nederdel 3 1 S Lim M Xs Phillip Sweater Grafisk z18Iq Sweater Edition op Elfenben Limited lyser Ella juleferie Ugly 4qHwTX7