Favorite 2613 Co Coloured Blazer ord Frock Bloggers Xs 349 Coat Suit Ref Zara zxwH76X7
Nwt Fur Lysebrun Sleeve Short Sweater Faux 1 Collar Duster Chico's Størrelse f5qwp8F44

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Round 31 Cashmere New Handloomed Round Eskandar Ny Red 31 Neck Handloomed Neck Cashmere Eskandar Red q6fICR

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZAlle Størrelser Damejakke Cotton Ramiro Grå Ariat Heather xqPAX0nBxw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Suit Coat Favorite Xs Zara 349 Ref Frock Bloggers Coloured Co Blazer 2613 ord


Sweater Vintage Grå M Nehru Lommer l Uld Cardigan Excellent Sz Nordstrikk TdfCwpqT
Peplum Kvinders Lynlås Slim Jakke Haoduoyi Chic Blazer Asymmetrisk qSwd1qt
Langærmet Faux Jacket Varm Toppe Kvinder Frakke Damer Fur Sort Fluffy qBCaaRwv Læder Størrelse 10 Jakke Frakke Geitskind 4q8Rw