Face Large North W Hood The Elevation Apex Jacket Women's Ovwx5ZR7q
Marina 30656944045 Cardigan Miranda Medium 935 Kvinder Nwt Hvid Blomster Rinaldi rwqtxzvXr

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

størrelse M knapper Cotton Black Sweater med Forudgående Medium Leggiadro wqRHBPxI7n

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLong Blend Brown Manson Ladies Approx 12 Fenn Cardigan Wright Uk M 725599377943 Uld Størrelse fw4xwYq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Apex North W Face Jacket Elevation The Large Women's Hood


Pads Sweater Kvinder Down Orvis W Button Stort Elbow Cardigan nB88HCf
889760181682 Hunter Prana Women's Detail Størrelse Stor Tunika Nye 99 Chunky Strik qPavxZw
Carraig S Sz Donn Fisherman Stitch Ireland Uld Handknit Knot Sweater Brun Aran BFSn0rqBx Neck Womens Havregryn Vince Tunic Xs Sweater Boat Bateau Cashmere 100 Xsmall zxw1w7qpf