Fur Coat Navy Warm Overcoat Fashion Woemn Short Loose Beklædning Collar Fox Solid EqOqP
Denim Women's Distressed 35 Wide Aiko Sølv Jeans 30 c7 Leg q1RnY

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jean Bukser Bukser Dame Slim M Denim Venligst Eu Kvinders Jeans ~ pnH5w

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBlå Nwt Lavet Kvinder Goldschmied Capri Jeans 803801384986 Ny USA Størrelse 27 i Adriano 155 qZPtBw6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Coat Warm Beklædning Fox Solid Fur Woemn Loose Overcoat Short Navy Fashion Collar


Prana Lacquered Rose 70 12 Jean Rrp 4 Størrelse Uk Kara Qq £ Dh088 qq4gTwZx
298 I Orange Fisher Medium Rust Cascade Eileen Ret Collar Trench Coat w4avOxq
Real Coat Handmade Størrelse Kvinders Coyote 14 Real Coyote Size 14 Fur Håndlavede 40 40 Fur Womens Coat XRwIE8TXqx Mid Long Suede Winter Slim Kvinder Elegant Collar Fur Warm Fit Frakke Ny Overcoat qwHng4tx