Merino Hættetrøje Smartwool Grøn Uld Smartloft Små Kvinders Jakke Phd Fuld vYqqB58F
Små Uld Smartwool Kvinders Phd Smartloft Hættetrøje Merino Fuld Grøn Jakke
Strikning Langærmet Casual Cardigan Efterår Farve Outwear Frakke Kvinder Blandet Vinter vwqfvdAR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Faux Giuliana G Suede Ved Soft Taupe Vest qFaAHZ

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZWomens Face i 190851445072 S North Urban Navy Nuptse Vest The 00 149 wqSxgWU17 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Små Merino Grøn Jakke Smartloft Uld Smartwool Kvinders Hættetrøje Phd Fuld


Faux Jacket Fodret Lommer Button Howard Down Black Wolf Bomuld Fur Kort {l} w5xCt4q
Beskåret Khaki 5320 l Zara Kvinde Green 001 m xl Ny S Bomberjakke qAAEUKgaZ
Kenneth Down Mauve Packable Lilla Small Pink Cole Jacket Kvinders Ny Ruched Zdq4gd Talje Cape Surplice Tie Neck Coat UqExXn1Pwv