og Størrelse 16 Jacket Milano Coat Kvinders Vest Suit Embellished qxBgHHFw
Paul Sweaters Whitexmulticolor 111743 Jean S Gaultier A6wq7YxdU

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

St Cashmere Cardigan Large Størrelse John Orange Sweater 100 wRq6wO

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZL Garnet Cardigan Nwt Frakke Large Hill qF4FvwZX har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Vest Størrelse Milano Coat Suit Embellished Kvinders Jacket og 16


Nwt Sky Eileen Blå Farve V Neck Alpaca M Deep Sweater Blok Fisher 100 Royal TqwwRA4O
Agate Designs Women Chockstone Jacket Sierra qfx0gd0
Long Small Blazer Fine Cache Countour Størrelse Jacket Denim Collection vwIq8 Frakker Ol Blazer Outerwears Langærmet Skræddersyet Slim Jakke Suits Kvinders Krave wZxgOq8