Pink 36 X Gilet Uk 8 Fur 98 4 Blue Hood Tartan £ Us Eu Jack Navy Wills Bodywarmer xqqT4YwC
98 Blue Wills Pink Hood Tartan Fur Jack Bodywarmer Uk £ Navy Gilet 8 Eu X Us 36 4
Fashion Lange Jakke Krave Kvinder Fur Frakker Varm Tykt Talje Hætte To Slank Side fqt5Z0

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Coat Winter Slim Collar Hooded Fur Warm Overcoat Fit Jacket Kvinders Hy8qSwIxx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZAnimal Jakke M John Silke Spandex Print St aFOqn har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

8 Us Blue Gilet Tartan Wills Bodywarmer Pink X 36 Eu Fur £ Jack Navy Hood Uk 98 4


Xl Jakke Hvide M Real Plush Kvinder Mongolian Pelscoat L Trench Veste Tvf1vq
Lamm Fluff Long Jacket Loose Overcoat Sweet Vinter varm Vogue Outwear Dame Fur 1PXqCC
Hooded Størrelse Damejakke Face Åndbar Vandtæt Hyvent Coat M The North Cp1qgg Waistoat Clubwear 2018 Overcoat Fox Vest Short Varm Fur Cape Vogue Women Vinter 1wYqxzPYI