Coat Winter 7 Warm Overcoat Colors Soft Jacket Thicken Luksus Parka Fur Kvinder FqW4t
Castelli Vest Kvinder Pro Light Wind fnfWvCR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Label Afslappende Hvid Grøn Frakker 696415 38 c6z8RvwYqg

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZUdsolgt Perler Broderet Små Udsmykket Jakke Blazer Bloggere S Med Zara w7nq6x6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Parka 7 Colors Jacket Warm Kvinder Fur Overcoat Luksus Winter Coat Thicken Soft


Kvinder Camouflage Med Hooded Big Parka Klæder Varmt Tykt Vinter Frakke Fur SxTSrqPUw
Blå It Kvinder Us Versace Flared 40 26 Couture Stretch Jeans 8qfxtAw
Sz Rett Udgivet Destroy 28 Elliott Nuværende Beskæret Hem W 248 Blå qxZ5RwI Jaida 28 Womens Faktisk Skinny Jeans Revival 30x32 Rock UrqUn05w