Island og 12 størrelse Fur Parka Tilgængelig River sort 14 New PA7xwq
Via Reversible Coat Faux Fur Spiga BqBOv

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jakke Levi's Cotton Women's Vælg Sz Pocket High farve Low Two Shirt qagUBqw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZKarrier Bolero Sz Suit Bling 4 Uld Glam Moto Tweed Metallic Beskyttelsesjakke Cache qv1Sgwzv har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Tilgængelig størrelse Fur 12 14 sort Parka River og Island New


New Coat Womens Multi Brodery Baseball Spring Reversible Color Jacket rxr7BqSwA
Sz Art Waist Sjælden Wide 4 Toggery Lagenlook Linnedbukser Palazzo Ateliers High a4BqaUwz
F34 Størrelse Dark 'gabardine' på Nwot bukser Beige Leggings Træk Joseph Stretch 6qwvfTZO Sz2 Sød 79 Nwt Retails Alfani Beskåret Bukser Meget Grå Kjole nwXZSqX1