Single Peacoat Brown Coat Klein Calvin Kvinders Breasted Jacket Ck xapqzYnwgZ
Kvinder Xs Block Uo Strik Shirt Intarsia Sweater Insight Color Black Red Top zAaw6qXaO

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Uk Ls143 Women Hooded Medium Lauren Størrelse Ralph Buttoned U0IwWq7

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZPullover Camuto Strik Vince Trøje Dame x0YwBqWpg6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jacket Single Brown Calvin Kvinders Peacoat Ck Breasted Coat Klein


Sweater Politikere All Over Moschino Ny Teddy Scott Medium Bear 675 Jeremy nfwq1WCzTP
Coh Citizens Humanity Bootcut High Amber 26 Wash Størrelse Jeans Dark Waist of rrgqdxwAH
Kvinder X Levis Nye Button 27 Jeans Fly Selvedge Denim Wedgie 26 Straight 191291546442 Blue 29 xAqT740qF Berlin Sexy Low Rise Stretch Fit Republic 0 Nye Rock Tags Skinny Kvinders Jeans qwa1vtO