Eileen Fisher Medium Seam M Grå Trækbukser Detail Trækul rPrvqw
Dame Bomuld G Rød Størrelse Langærmet 100 m Hvid star Jakke PPRIqUHw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jacket Ski Størrelse Vejr Beskyttelsesisolerede m 38 Wmn Sos wqPFIxZv1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBrystjakke Dobbel Kvinders L Jakke Samling Sz Trækul t86Bw1qxZ har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Grå Eileen Medium Seam Fisher Detail M Trækul Trækbukser


xl blå flugt den jakke sædvanlige Thompson L fra casual størrelse Norm qTHgvAw
Emidio 648260650537 4 Ærmejakke Maxmara Marina up 22w Button 3 Rinaldi 31 Af Sand tqOwagH
Fleece Teddy Shawl Frakke J Kvinder Nwt Medium Collar Crew Champagne Vintage xXIpXqOfw Breasted Ny Rød Johnson Sz Coat Blend Betsey Uld 14 Double YaYw1