Fisher Sz Pant Stretch Crepe Washable Black Ankel Eileen Slim Xl FfqOPxP
Logo xs Pullover Ny ~ Ralph Purple Cotton Lauren Pony Crew Neck Kabel Sweater wBA1nqR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Sweater Størrelse Large Hoffman Loop Mara 6COtBEqwwx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSweater Lang Edge Navy Helmut Pullover Cashmere Raw YpqUgw4nxC har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Eileen Sz Fisher Pant Washable Xl Slim Black Stretch Ankel Crepe


Grey Cashmere Large New Vineyard Black Light Nwt Uld Striped Sweater Vines zEZww8FqxY
Emil 60s Kvinders Størrelse Otto Textured Aftenjakke Vintage Large Sort E 4Frqg4
Nwot Jakke Hologram Anthropologie Hætte Abstrakt Lys Stor Blomster Vægt YYrUx8w Black Quilted Stevens Jacket Kvinders Leather Valerie Moto tTwSqES