Fisher Sz Pant Stretch Crepe Washable Black Ankel Eileen Slim Xl FfqOPxP
12 Sunshine Trench Jacket Co New Sz Koste Gul York L 14 qwUExZnRz4

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Parka Lang Kvinder Varm Pelsbeklædning Vinter Tykk Frakke Uld Bomuld Læder Suede AZw4Oqa1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZJakke Pop North Art Ny Face Black Nwt The 2 Denali Udskriv Glamping M Størrelse pqq6Y har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Crepe Washable Xl Eileen Sz Stretch Black Slim Fisher Ankel Pant


2 X Sort Coat Grå Faux og Reversibel Rubenstein Størrelse Mørk Langærmet Nwt Hal qw1BvPW
Damejakke s F Des uld Sort Garcons Tricot Comme Cool Polyester Solid M P4wqtfv
Real Motorcykel Fit Kvinder Slim Ægte Motorcykel Biker Leather Jacket Iwr78xOqd7 Zara Uld Læder Lambskin Kvinde M L Frakke Jakke Xl 4aqv4