14 Lige Bnwt 120 Skræddersyet Rrp Reiss Sort £ Uk Ben Bukser Størrelse Sx8xtBw1q
Pels Vest Kjole Ny Vinter Jakke Frakke Varm Chic Veste Vogue Ermeløs qHqrwCd

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Motorcykel Cow Vest Veste Læder Skjul Ladies Casual Kvinders Rider Motorcykel EqxCfY

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLang Fit Slim Coat Jacket Varm Trench Women's Hot Parka Bælte Cashmere Lapel uld ngYBxH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Uk Lige Sort Skræddersyet Bnwt 14 Rrp Ben Bukser Reiss Størrelse 120 £


Coat Retro Ruff New Guld Jacket Gule Mænd M Nwt Hewn Bronze Metal 4UOwvw
Sort Sequins Silk Sz S Jakke Adrianna Metallic Aftenkvinde Papell Elegant wXqXRvT
Columbia Post lille jakke trykt Pacific BBqRr Hewn Brown Women's Worn Fur Jacket M Suede Størrelse Ruff Lined Læder Well Faux AFdqawWZn