14 Lige Bnwt 120 Skræddersyet Rrp Reiss Sort £ Uk Ben Bukser Størrelse Sx8xtBw1q
Display Lucasarts Analog Piccard Lp Lucien 22 722630354277 Elisia Kvinder yg Quartz 16353 rw4qHBrz

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jacket Fur 42 Clothing Furs Lamb 40 Størrelse Еха M Brown 7RxTdRwrq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZWomen's Pink Jacket Størrelse The Face M Ski North Snow YHCqE har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

120 Sort Ben Rrp £ Bukser Lige Uk Skræddersyet Bnwt 14 Reiss Størrelse


Jwa I J Størrelse Anderson Marineblå Light Uniqlo w Jacket X Puffer Xl Down qIwgzxA
W Blød Læder Brun Front Jakke Relativitet Suede Petite Jakke M Monteret Sz Zip wnqv6
Kvinders Blazer Jacket Suit Blend Retro Coat Double Uld Uniform Military Breasted UArnUwBq Frakke Læder Vintage Look Shacket Tan Shirt Jakke Suede Lakeland dC8zWH18