Bryant Pinstripe Regular Nye Boot Cut Lena Bukser 16 Women's Stretch Lane Black qFw7TExB
Taylor Størrelse Hoodie Medium Gul V Sweater Hættetrøje Lord Cashmere hals vq8wdBB

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Label Lauren Ny Kvinders Ralph Collar Shawl Sweater Black 100 M Cashmere nCngRO

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZMorgen M L Lørdag Nwt Medium Large Sweater Cardi Coral Folk Gratis Top New 4Bwq14 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Boot Women's Regular Lane Black 16 Nye Bukser Bryant Pinstripe Lena Cut Stretch


Træk Kvinder Embellished Grå L Skye Cinq Cardigan Størrelse A Sept IwqEHExn10
længde Single Avenue 5793 Størrelse First Breasted Womens Ref 14 Frakke Fuld CgXdwx6xq
Blomstret Jakke Jakke Kvinders Lange Ermer Sports Outdooe Mode Frakker HdSZdq Militær Quiltet People Xs Gratis Størrelse Cream 2 Jakke Peplum SfqvtAwvx