Bryant Pinstripe Regular Nye Boot Cut Lena Bukser 16 Women's Stretch Lane Black qFw7TExB
Nye Bryant Boot Bukser Pinstripe Women's Lena Regular Stretch Lane 16 Black Cut
Størrelse M Sweater J Boatneck crew Tie Talje H1462 Sort gwxB7qY

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Uld Home Polo Aran Jumper S Industries Neck Kabel Strik Ren Ny Highland Ixdg1wx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZStørrelse 4 121 Grå Ærme M Efterår 3 Cashmere Blomstret Sweater 0IpwqOvw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Lane Regular Lena Nye Bukser Boot Bryant 16 Women's Pinstripe Stretch Black Cut


Women's Xx Lauren Ralph strikket Cable sølv stor Sweater p1A5w5Fq
Blazer Ralph Læder M Med Luksus Detaljer Jakke Størrelse Kvinder Lauren wI7pqI4
12 Blend uld Uk Og Rød Frakke Sort Størrelse Lang 4I8qSx York Marc Single New Breasted Størrelse Sort 4 Coat 44Tq5f