Bukser Bukser Zara Pink White Xs Størrelse Culottes Beskåret L M AxqX4qI
Burgund Plus Jacket Knap Nwt Transparente Kvinders Størrelse Bomuld Trøje Strik qBBwY0

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Størrelse Sweater Wrap Small Lauren Ralph 6xBwqTv

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZMoschino og Beige Sweater 38 992837 Chic Billige 44rqg har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Beskåret White Størrelse Culottes Bukser Xs Bukser M Zara L Pink


M Beaded Nwt Bomber Zip Cucinelli 1495 A186 Strik Stribet Brunello Farveblok W xgFxaqH
Down Lommer Vest Kvinders Solid Prymo Nwt Black Medium M Spyder Aq0ZxEFnx
Coat Toppe Dress Formelle Suit Kvinders Fit striber Lapel Slim Outwears Jacket Spring WWIPXq Nostalgisk Barbie Medium Black Vintage Satin 1988 Damejakke lynlås M Størrelse Red 05WHqwWO