Bukser Bukser Zara Pink White Xs Størrelse Culottes Beskåret L M AxqX4qI
Læder Up Zip Biker Top Jakke Wj099 New Casual Flight Real Women Ladies Coat RTqT6wt48

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jakke Grå Kvinder Grå Kvinder Bo5183 Jakke Bo5183 Refrigiwear Bo5183 Refrigiwear Bo5183 Jakke Kvinder Refrigiwear Refrigiwear Grå fwqRFR58dx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZStørrelse Patagonia Primaloft Damejakke L Sort xqn10Twp har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Størrelse Zara Bukser Culottes Pink Bukser Xs White M L Beskåret


Kvinders s Ren størrelse farvebiker l xl Tan Xs læderjakke m WxwrW4qR
Størrelse p S 36 Lille Aftagelig Jakke Apc c Fur Frakke Dame Denim A pBdYqawY
Trench North Face Winter Kvinder Black Tnf Xs Temescal Coat r7EqWR17n Vogue Farve Collar Fuldlængde Outwear Kvinder Løs Frakke Lapel Multi Jakke Uld YExqYIwS