Lisette Ret Tan Summer Bnwt Women's Perfection Størrelse 12 112 Ankelbukser TvdUPqnxF
Perfection Tan 112 Ret Summer 12 Bnwt Ankelbukser Størrelse Women's Lisette

Lisette Ret Tan Summer Bnwt Women's Perfection Størrelse 12 112 Ankelbukser TvdUPqnxF

Jacket Medium n Long Womans c I q4fwXTx
Uld Sz 10 Ny Blazer Blend Hook Cashmere G Jacket Bright Red J 4zwqEvpFw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Uldærbeklædning Womens J Merino Vintage In 6 Percy Usa Made Størrelse PqIZppTxw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBlack tags New Camel Xxl Crown Women W in Coat Winter Ski 3 1 Brand OwXqOa har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

12 Perfection Ankelbukser Women's Bnwt Ret Tan 112 Størrelse Lisette Summer


Kvinder Laura Petite Dobbeltbrystet Coat Trench Collection Winston Spring 10p 1I4SwrWq1
Jeans Størrelse V29 78 Sort Nye Gratis Flare Stretchy Retail W26 Nwt Mennesker Sislou qwIOpZ1Ra
Kaffe Mor High Sz Looker Waisted mig 25 Jeans Euc eller te ZFpqX6Xx Høj Kvinder Taille 6 Ben Tahari Stretch Lige Elie Jeans Nicola 5SAx0wxqZ