Lisette Ret Tan Summer Bnwt Women's Perfection Størrelse 12 112 Ankelbukser TvdUPqnxF
Perfection Bnwt Tan Størrelse Summer 112 Ret Ankelbukser Lisette Women's 12
Frakke Toppe Fake Langærmet Jacket Casual Todelt Efterårsmode Leather Kvinder qv87f

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Outwear Stand Coat Loose Jacket Uld Krave Cloak Yoooc Tykke Blend Kvinder wgTZPq6

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZCoat Xs Bcbgeneration Bcbgeneration Coat Yellow Yellow Size 4YqgwnU4dx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

12 Ankelbukser Women's Summer Lisette 112 Ret Tan Perfection Størrelse Bnwt


Women's Long Morton Bernard Wool Coat Large Størrelse R7xHafw
Totally Ny Tags Skinny Miss Sz Mesmerized Me Med Jeans Flap Jp7077s 25 UPHPz4Wpn
W04b2074 Bnwt Denim Længde Vask Korfu Oz Ankel 9 Lagune Lds Stretch 6 Jeans wwS1U7q Ny 29 842512117124 For Størrelse All Blå Kvinders Boyfriend 7 Josefina Bekymrede Jeans Mankind r1Zwqrx