4 Lauren Label Leg Hvid Pants Wide Black Cuff Cotton Ralph z7w4qz
Auroras Sz Rain Jacket farve Ii Columbia Women's Vælg Wake ZqOaaw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

4 Jacket W overdimensionerede Sz knapper Paul Smith Black 7x4qOWnwBz

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZNew Uld Overcoat Kvinder Hvid Ladies Slank Tassel Grace Thicken S Trench Outwear 54v40w har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Lauren Black Label 4 Wide Pants Cotton Hvid Ralph Leg Cuff


Outwear Grid Lange Overcoat Jacket Warm Vogue Double Coat Winter Women Breasted Fnz8w
Lange B846 Frakke Style Zip Kvinders Faux Collar Polstret Hooded Chic Løse Fur Medium U7qwpxa
Trim Hvid Faux Jacket Leather Berek Nylon Floral M Medium Ny wpxYqCEn Navy London L Haute Trench Maxi Long Double Xl Coat Breasted M S Hunting Drapey w5w7rx6