Prana Women's Pant Briann 2 889760199465 Cargo Green reg EzrEHwUxq
178 Xtwill Jeans Deep Størrelse Dl1961 Ankel Nwt Retail Skinny 24 Purple Margaux PtT16xq7

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

30 of Waist Humanity 001 Boot Citizens Størrelse 33x34 Low Kelly Cut Jeans Stretch BPnwxFHCq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZWash Kvinder Jeans Flare Mih Marrakech Raw Mid Kick I Nwt Rise 25 wzEq1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Briann Women's Cargo 889760199465 2 reg Pant Prana Green


Dropout Størrelse Skinny Slouchy Mor Boyfriend 28 The Jean 6qanwv5
Bootcut Patchwork Easy La Lang Grace Nd 34x35 In Jeans Fit ftAxqYX
I Skinny Nwt Sz Low Rise Gris 23 L'agence Jeans Chantal Gray Y8OqSY Religion Jeans 25 Størrelse Joey In True Sjælden Made Usa Salg gq4dpEEwx