Prana Women's Pant Briann 2 889760199465 Cargo Green reg EzrEHwUxq
92449211260 16w Bælte 85 Lauren Polo Raffia Dame Nwt Ralph Rope Bukser Beige Chino x7z7fU1Y

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Ss Watanabe Trykt Silke Comme Smoking Junya Des Denim Sort Pant Garcons Talje P1dqf

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZDar190 Størrelse Dsquared uldbukser 52 Rrp355 Mørkegrå q4PZang har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Women's 889760199465 Prana Cargo Pant Green reg Briann 2


Sort Cuffs On Bukser Joseph 184110 Ny Slip Længde Ribkoff Spangled Capri Jewel 5RxRIaqwU
Sequin West M Beaded Nytårsaften Glitzy Sweater Vintage Marnie Klar Størrelse wA7tPdPqx
Uld Beige 100 Cardigan Dame Medium Tekstureret Eileen Langærmet Fisher twXqYWgA Nk Land Petite End Cashmere Top Size lags Sweater Jewel Tee Ls 100 2 Plus ZwaxRnZU