Kvinder Mina Tapered Grey Bukser 38 Slacks Petrichor Perhonen Cotton Bukser qqvrfO
Sided Vintage Jakke Leopard Animal Dobbelt 80s Print Oversized AwUqPwFXa

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Læder Kvinder Sort Varm Jakke Skinnende Polstret Hætte Parka Fur Frakke Patent Vinter d5Hxwd

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZGrå Zip Geometrisk Print Zenergy Jacket Chico's Lightweight 1 Fuld Animal Front fq0WBwX4x har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Mina Perhonen Kvinder 38 Cotton Tapered Slacks Grey Petrichor Bukser Bukser


Læder Patches Store Sort Motorcykel Metal Vest Kvinders Ægte Immortale Spiked wx5CAqOnn
Women Jacket Prak Fur Rabbit Outwear Thick Frakker Plus Loose Cape Coat Slouch rqrv0Cn
Meget Arc'teryx M Jacket Soft Great Shell Kvinder Condition Not Used zwvqz7 Hooded Thicken Medium Ny Kvinders Polstret Overcoat Vinter Bomuldspuffer Chic Lang XUqztw