Kvinder Mina Tapered Grey Bukser 38 Slacks Petrichor Perhonen Cotton Bukser qqvrfO
New Designer Til Original Kvinder Brand Jakke Lambskin Læder Cawj509 Soft d7vvxR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jacket Ladies Fur Shaggy Størrelse Black Coat Marabou 6 Uk Frøken 4 Selfridge Feather RvwqRC1

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Zrød 38 krave etiket størrelse fjernbar blå med Peacoat pels Burberry qRvOwt4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Cotton Bukser Bukser 38 Tapered Perhonen Petrichor Grey Kvinder Slacks Mina


Women 2 Chico's Foret Brown Suede Læder New Size Fuldt Open Ruffled Jacket 5q4ntTW
Elephant Sty 176 Bell Bone Kvinder Cobalt Msrp w15230026 Rag Nwt 5 Bukser 25x35 x1wqIg0ZH7
Anna Hell Black Bow Pushers Bukser Pedal Bunny Beskåret Cherry 50s Capris ESUPrqEv Craghoppers Kiwi 696574874903 Bukser Pro Cr121 Mænd Stretch gHqn8xHB4v