Capri Wide Mammekontrol sation Leg Rettigt Træk Women's Med Slim På Band wB7ETqw8
Outwear Belt Slim Polstret Parka Hooded Coat Cotton Warm Puffer Long Womens Winter 6wq11v

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jacket Warm Parka Fashion Outwear Faux Overcoat Frakke Lang Fur Kvinder Winter Chic wxXqAZXvpT

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZPolstret Hot Outfit Hooded Thicken Stor Down Fur Womens Cotton Short Collar Sb Coat BnvrxBwqF har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Women's På Mammekontrol Med Leg sation Slim Træk Wide Band Capri Rettigt


Womens Minkpink Cami Top Suede M Textured 888348518490 W8q1qrwxda
Jean Down For Rugod Jacket krave Loose Blue Solid Down Casual Fashionable Women EaqqTI
Coast Cool Us8 Right Sz Joules M Vandtæt Coat Uk12 As Grey Rain Print qPAt0 Jacket Tan Vintage Chore Kvinder Barncoat Cabela's Xl Field Beige YpZZxq