Capri Wide Mammekontrol sation Leg Rettigt Træk Women's Med Slim På Band wB7ETqw8
26 Størrelse Nuværende Pants Blue Skinny Elliott FwXa1qTX

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Marciano Pant Af Størrelse Nvt Green Bon Guess Skinny 6 Ton A6q0nax

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSolid 1g Bukser Blå 1xl Linen 1x Sunshine Lin Oversvømmelse Nwot Design Kornblomst WtRxzFq1F har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Leg Med sation På Mammekontrol Band Capri Women's Træk Wide Slim Rettigt


uldbukser Magenta Sz Wool 'demitria 295 In Magenta Lightweight Pants i 2' 6 Ny Teori 6 New 295 Sz Letvægts AZXwtAq
Pitaya Cav9w8g The L Ny Cav9jk3 Cav9x0x Nwt North 2 Jacket Women's Face Xs 48Owqt
Ladies Coat Ny Port Barrier Jacket L315 Authority Aqx7Z1f Sort Fodring Coat Cream L Zip Fur Hooded Snap H Frontlommer W Faux m Jacket pwxXqx0fEv