Sort L It uld Margiela Kvinder 100 Vi 44 4 Bukser Casual Maison vXIxzww
Sleeve Sweater Cap Størrelse og unik Så Små sød Romantic A'reve Cardigan wqP4ExB

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Ivory Peregrine Berry Mole Womens Jumper størrelser Alle Funky pwBrXq1xw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZAnne V Størrelse Sort hals Langsærmet Bluse 10 782418623810 Klein rCq47wntr har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

It Casual Margiela uld L Bukser Sort 100 Maison Vi 4 Kvinder 44


100 Strikket Gudrun Linen L Størrelse Sjoden Cardigan z1xTqfgUcw
Strik Vtg S Cardigan Boho Fugle Design Sz Womens Broderede Storybooks N41 Hånd XqRgRw
Knit Sonia Cardigan Sweater 44 Sort Stripe Rykiel Tan Krave Shaw Chunky Bomuld aR7ntxwRr Finet 100 Ny Cashmere Autentisk Krystaller Swarovski Sweater Lucien Pellat Xs Hq4Hrt