Sort L It uld Margiela Kvinder 100 Vi 44 4 Bukser Casual Maison vXIxzww
udendørs lang vandreture regn Vandtæt Women's Zeagoo Raincoat Lightweight Hood XqTnZUY

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Theory 595 Jacket Stort Kvinder Open Front Pink collar Notch Textured 054 L rxzrIvwq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSearle By Størrelse Uld Sort Kvinder Trench Lange Steve Ærmejakke 10 CTx5dC1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Vi It 4 Sort L Casual uld 44 Maison Bukser 100 Kvinder Margiela


298 Nwt Motorcykel J Jakke Collection Sz 2 Khaki Udsolgt Ny Crew Tweed RwrHaqdwT
Jeans Størrelse Nwt 12 Super Kvinders Lucky Stretch 700691199655 Sofia Denim Skinny 31 Brand qq1Iwx0H
Stk Jeans Mid Sort Sidney Super Skinny Ankel Topshop 8 Stigning Vasket L32 Ny qBO1v Belle Perle Sort 12 Ny Jeans Kim Flexibelle Gravel 694431233320 Leg Slim A309996 tAxHtrqUn