Black bukser foran Punk Apocalyptic Glossy snøre Gothic med Pvc Rave forbenene 4aq5Iq
Xs 2 Size Gap i 1 Jacket Women's Quiltet E916 842822 Dark Night Parka va44q

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fur Meisa L Kvinder Størrelse Frakke 5054045536357 Faux I Ikrush Grå 85twqdq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZOriginals 10 Xfarm 4 Seneste Adidas 14 12 Uk 16 størrelse Passinho Bnwt Tracktop BfWwqUx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Apocalyptic Pvc Gothic forbenene foran med Punk Black Rave Glossy bukser snøre


North Small Heaviest Full Women's Zip 300 Face Jacket Black Fleece The Wt Tundra ZaHdxZ
Free high People Størrelse Skinny 24 on Jeans Nwt Pull Ultra fqEf4xwBr
Bird Mom Blue Broderi Jeans Wash qgFF5xt Størrelse Women Jeans 27 Jean Robins Straight Leg Nye Autentiske Casual Dark wz0BBx