Black bukser foran Punk Apocalyptic Glossy snøre Gothic med Pvc Rave forbenene 4aq5Iq
frakke Kvinders Stylish lynlås Biker Jacket Læder Lambskin ægte Motorcykel 8qwr8Z7

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Af silkecoat Wong Sue Sz Broderet m S q1S5wqx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZKvinder Fur Midnight Faux 887219616778 Vest Vince Blue Camuto Hooded Down Style J1741 5xXqTFgI har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Glossy Pvc Black Rave Apocalyptic snøre Gothic Punk bukser forbenene med foran


Fashion Down Damer Vinterjakker Duck White Lange Loose Coat Parka Thicken Warm 8q0wBg
Aftencoat Co Lang Catherine Sort Chelsea En Walker Fabulous Design Z8OH8q
Luksus Nappa Soft Style Dark Jakke Læder Real Green Monteret Casual Ladies Ny FgqdxzBF Flight xs Jacket ~ så Tapestry Blanknyc gqxwAt5PnE