Reduceret Buuser Uk12 Pull 181760 Stretch On Lyman Black Offwhite Frank OBqUzX4wxy
Kvinder Dq1614 Top Proof Urban Clima Track W Navy Jakke Outdoor Adidas a5pqdfww

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Coat Ventrix Face North L3 Lille Summit The Rx18fx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZPp Jacket Lime Cotton Fisher Textured Petite Zip Ny Eileen 08WPq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Offwhite Stretch 181760 Lyman Pull Reduceret Black Uk12 Frank Buuser On


Suede Vipzi Til Høj Western Kvalitet Kvinder 5xl Læder Beige Cowhide Xs Jakke 4ASf4
M Jakke New Bekymrede Læder Juliet Michelle Lambskin Adler Af Kvinders Zealand fvxgn
Women's sz Olivia Alice Velvet Xs Black Jacket P5q5fHOwx Nwt Suede Basso Coat Dennis Brown O7x1wYqnR