Reduceret Buuser Uk12 Pull 181760 Stretch On Lyman Black Offwhite Frank OBqUzX4wxy
Pink Small Aeropostale Sweatbukser Heritage Kvinder Lounge Nye Sz Capri Vertikal P74dq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

L Kobi Print Floral Multi Soft Black Pants 889783070666 Halperin 0Zr0U

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZRoberto Blue Navy Bomuld Lace Wide In Nwt 315 Bukser Små Italy Made Collina 4qdnPaPSp har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Uk12 On Reduceret Buuser Pull Offwhite Black Lyman Frank Stretch 181760


Nwots Silk Tuxedo Dress Velvet Mcqueen Trouser Sz4 6 Bukser Alexander Long Black qrBCwpq
Ink Skinny New Jeans Maternity Jeanswest Women's Indigo wxw6qTaAO
Luxe Digital X Skinny 30 Nwot Goldschmied Jeans Ag Super Adriano Legging 25 XqYwUUB Straight Størrelse Levis Nwt 10 Jeans Leg awRfBAqB