Størrelse Jeans hele Pocket 28 For menneskeheden En 7 Bootcut 1xUP0OqAw
Størrelse Langærmet Cardigan Collection Sequin Solid Medium Grå Crew Sweater J M XfZxEOwqq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Flamingo Pink I Knit Cashmere 263 Sweater Cable Nwt z4wU47

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZTop 2 Sjælden Passerine Strikket Cashmere Anthropologie 0 Sweater Xs Knotted OxqxvUC har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

hele For Pocket En Jeans 7 menneskeheden Bootcut 28 Størrelse


Uld Ivory Turtle Biagiotti Neck New Women Sweater Laura wUCZI
P Zara Blazer p Størrelse M Jakke Sort Bnwt Beaded Rød Gratis Tweed vcBvq1pOw
Fur Jakke Faux Baguda Lille Frakke 28470 Vest Beaver Kvinder Brun CwUPnTqw Breasted Textured Ivory Jacket Sz Large Women's 179 Double Basic Zara qvfAXtx