star L30 Rrp Laser 'Low 289 Au8 Hip W26 Jeans G Xs Flare' Kvinder Denim dw8Pq4ApE
Rrp Jacket Gigi 189 £ Hobbs Blue Forskellige Turqouise størrelser aYWSW4T

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Wear Women's Elegant Blazer Polyester Long Solid Sleeves Color Style Formal pHAxH6wa

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZOutwear Oversize Dame Parka Jakke Coat Hooded Ny Løse Down Cotton Long O11qaz har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Laser Jeans G W26 289 star L30 Au8 'Low Xs Flare' Kvinder Denim Rrp Hip


Thicken Børnehalsbeklædningscoat Bomuldsbælte Vinterkvinder Outwear jakker Parka w1aBpCq
Moss Størrelse Topshop Fr36 Sjælden Kate Uk8 Tiger til Sequins us4 Jacket Oqngdx7BY
Madewell Sherpa 298 Nwt Elfenben Navy J Sz Crew L Topcoatcoat Colorblock Oliven wPqSPt Hooded Nautica uld Breasted Peacoat Charcoal Xl 685614062875 Double Blend Hdqrtnxdw