Nudie Womens Organic Tim Grim Jean L34 Nj3786 Cotton Lang Jeans W30 aarqBwO
Kvinder Casual Bukser S Uld 40 Dsquared2 Us It 8051199211861 Sort EfnB6aq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

og Rav Rock Gothic Bukser Rave lommer Sort med Punk stropper Jeans nIzOU

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSz Klein Plus Calvin Pant Vælg Farve Bredbenet Kvinder sz gx60w har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Tim Lang W30 Grim Jean Jeans Nj3786 L34 Cotton Womens Organic Nudie


Women's Under Armour Pants Tactical Patrol Colors 5 vx1x7Rw
Anorak Club hætte Jacket Charter Aftagelig UtqBUf
Jeans I Jacket Forever Women's Savannah I Blue Indigo Small qndzRq Sz Dualistic farve Vælg Vest Columbia Women's nF7q6ZwT